Orthodontisch Specialisten

Praktijk


Specialist voor een beugelbehandeling

Orthodontiepraktijk Wijchen is een jonge orthodontiepraktijk die werkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten met moderne orthodontische technieken en materialen. De specialist op het gebied van beugelbehandelingen voor Wijchen en wijde omgeving.


Kwaliteit staat voorop!

Goede zorg en aandacht om het mooist mogelijke resultaat te bereiken, staan voorop bij het professionele team van Orthodontiepraktijk Wijchen. De praktijk is gespecialiseerd in beugelbehandeling van zowel kinderen als volwassenen. Van kleine correcties tot uitgebreide behandelingen of zelfs multidisciplinaire behandelingen in samenwerking met andere specialisten zoals mond-, kaak- en aangezichtschirurg of restauratieve tandarts. Voor alle beugelbehandelingen bent u bij Orthodontiepraktijk Wijchen aan het goede adres!

Twijfelt u of een behandeling bij u mogelijk is? Maak een afspraak om uw wensen en de behandelmogelijkheden te bespreken.


Onze Wachttijd

Wij hebben een relatief korte wachttijd voor nieuwe patiënten

U kunt uzelf of uw kind inschrijven bij Orthodontiepraktijk Wijchen per telefoon of via het formulier op onze website. Een verwijzing van uw tandarts heeft u niet per se nodig. Nadat we uw inschrijving ontvangen hebben, krijgt u van ons een bevestiging dat u op onze wachtlijst geplaatst bent. Wij streven erna om binnen een half jaar na aanmelding, u een uitnodiging te sturen voor een eerste afspraak.


HET BEHANDELTEAM


Dr. O. van Vlijmen

Orthodontist

Olivier heeft zijn opleiding gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is in 2003 afgestudeerd als tandarts. Na behalen van het tandartsdiploma heeft hij twee jaar als tandarts gewerkt in diverse praktijken in Nederland en Duitsland. In 2005 is hij gestart met de fulltime specialistenopleiding tot orthodontist, eveneens aan de Radboud Universiteit. In 2009 heeft hij deze succesvol afgerond en is hij in diverse praktijken als orthodontist werkzaam geweest. Tot eind 2013 is hij parttime verbonden geweest aan de afdeling orthodontie van de Radboud Universiteit Nijmegen, waar hij begin 2013 promoveerde op een onderzoek naar het gebruik van Cone Beam CT (3D röntgenfoto’s) binnen de orthodontie.

Sinds 2014 is hij gevestigd als orthodontist en praktijkhouder in Wijchen.

BIG registratienummer: 19060077102.


 • Suzan

  Secretaresse

  Aanwezig op Ma / Wo / Do

 • Demi

  Orthodontie Assistente

  Aanwezig op Ma / Di / Wo / Do

 • Maidy

  Orthodontie Assistente

  Aanwezig op  Di / Wo / Do

 • Milou

  Orthodontie Assistente

  Aanwezig op  Ma / Di / Wo

 • Renate

  Orthodontie Assistente

  Aanwezig op Ma / Di / Wo / Do

 • Sharon

  Orthodontie Assistente

  Aanwezig op  Ma / Di / Do

 • Stephanie

  Orthodontie Assistente

  Aanwezig op Di / Wo / Do

Praktijk

Contact Gegevens
Orthodontiepraktijk Wijchen

't Slotje 5
6603 JC Wijchen

Telefoon: 024 - 645 09 16

E-mail: info@orthowijchen.nl

Internet: www.orthowijchen.nl