Coronavirus


Praktijkinformatie mbt het Coronavirus

U kunt bij ons veilig terecht voor uw orthodontische behandeling. Wij blijven de Coronarichtlijnen van het RIVM volgen. Dat betekent dat we op onze normale openingstijden geopend zijn, maar wel met een aantal extra voorzorgsmaatregelen. We rekenen hierbij op uw medewerking. Mocht uw afspraak niet door kunnen gaan, dan krijgt u daarover van ons bericht.

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen worden personen met verkoudheidsklachten (hoesten, niezen of verhoging) met klem verzocht de praktijk niet te betreden. Hetzelfde geldt voor patiënten waarbij iemand in huis koorts heeft en patiënten die de laatste 14 dagen contact hebben gehad met een met het Coronavirus besmet persoon. Deze patiënten worden verzocht thuis te blijven en uitsluitend telefonisch of per e-mail de afspraak af te zeggen en een nieuwe afspraak te maken zodra de klachten verdwenen zijn! Het spreekt voor zich dat patienten die wachten op de uitslag van een Coronatest, in thuis quarantaine verblijven en hun afspraak verplaatsen. Zij zijn weer welkom in de praktijk, zodra zij een negatieve testuitslag hebben ontvangen.

Daarnaast nemen we binnen de praktijk onder andere de volgende maatregelen die direct op u betrekking hebben:

- De praktijk is uitsluitend toegankelijk voor patiënten. Ouders / begeleiders en vriendjes of vriendinnetjes blijven buiten de praktijk.

- Hou je aan de door het RIVM voorgeschreven afstand van 1,5 meter tot andere personen en de balie assistente.

- Iedereen is bij binnenkomst van de praktijk verplicht zijn handen te desinfecteren. Hiervoor staat een pompje handalcohol naast de ingang. Iedereen wordt verzocht binnen de praktijk niets aan te raken.

Zodra het RIVM de adviezen aanpast, zullen we deze uiteraard opvolgen en direct in onze werkwijze implementeren. In dat geval wordt u nader geïnformeerd via deze website en door de informatie op de voordeur van de praktijk.


Coronavirus

Contact Gegevens
Orthodontiepraktijk Wijchen

't Slotje 5
6603 JC Wijchen

Telefoon: 024 - 645 09 16

E-mail: info@orthowijchen.nl

Internet: www.orthowijchen.nl